#lifeishardkiddo · Uncategorized

Presiunea ma ucide. Acel fanatic „nu stiu” al vietii . 2 cuvinte si-o punte , o mare de indecizii . Ce ti-e si cu asta? Te-ai trezit intr-o seara . Era 4 . Si aveai in gand doar nu stiu, un semn de intrebare . Visai sa pleci spre mare, sa dansezi in picioarele goale si s-atingi nisipul cald .

Toata viata am fost pe fuga, de la momentele cand dupa ore fugeam si ma imparteam intre inot si dans, intre joaca de copil si decizii de adult.  Cand dupa bazine intregi si antrenamente lungi esuate niciodata nu renuntam. Nu-mi epuizam niciodata resursele de optimism. Luam orice esec ca pe minusul ce aduce dupa el cat mai multe plusuri. Si cred ca atunci cand te simti mai prejos, pustiit, nu e mangaiere, nu e gand dulce, nu-i compatimire . Doar frica. Frica de esec. Dar stai linistita, caci pana si Batman mai sta intr-un colt si plange si fumeaza din tigara pe-un acoperis si uita de oameni, de timp. Don’t lose your confidence.

Acum ceva timp ma imparteam in doua . Am fugit dintr-un oras si-am aterizat in altul . Nimic nu era la fel si daca m-as fi gandit mai bine , mi-as fi zis ca nu e bine sa fugi, sa te ascunzi . Am fost un mic Peter Pan, mi-am luat avant si-am spus adio . Spre orice colt . Am inchis ochii si m-am izbit de ziduri . Eram o bucata de portelan lipita si visam la mai bine. De aici am pornit catre decizii imature, m-am lasat coplesita de brate si-am sfarsit singura intr-un vis . Dar cand visul s-a terminat am cazut la pamant si-am injurat toti zeii. Nici florile nu-mi mai pareau frumoase, iar cafeaua n-avea gust. Mai apoi am inteles ca Fat-Frumos nu exista, ca-i doar un Gaston-Frumos, dar fara farmec. Si de aici ranile pornesc, se fac oricat de atent ai calca pe ghiata si te strofoca. O viata fara provocari plina de echilibru e oricum anosta. Pentru cei care statul acasa langa televizor si popcornul de langa e fericire, e relaxare, e liniste. Pentru mine e manja de eroare , fara niciun click . Fara „mai stii cand?” .  Dar lasa, promit sa-mi iau valiza si in 3 ani sa fug de aici , spre alt loc , sa pornesc catre spontan din nou.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s